Hoi, ik ben Eva en dit is mijn blog met Paleo recepten. Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen :). 

Veggie carpaccio met avocadodip

Veggie carpaccio met avocadodip

Dit is nu al het recept van 2015 wat mij betreft. Daar denk ik later dit jaar vast anders over, maar nu; JEETJE! Dit recept is zo simpel dat je het eigenlijk geen recept mag noemen. Wel is het echt super lekker, verfrissend EN gezond. Na het eten van deze carpaccio voelde ik me gevoed tot in mijn tenen :)

De ingrediënten zijn gebaseerd op een bijgerecht voor 2 personen. Wil je dit gerecht als lunch of diner op tafel zetten, verdubbel de ingrediënten dan. (You’ll thank me later.)

Dit heb je nodig voor de veggie carpaccio (2 pers):

  • 2 gekookte bietjes
  • 2 flinke tomaten
  • ½ komkommer

Dit heb je nodig voor de avocadodip (2 pers):

  • ½ avocado
  • 1½ eetlepel griekse yoghurt
  • 1 eetlepel olijfolie
  • peper en zout naar smaak

Zoveel tijd heb je nodig:

  • Keukentijd: 5 minuten

Zo maak je het:

Het is werkelijk te simpel voor woorden… snijd de tomaten, bietjes en komkommer in flinterdunne plakjes en leg ze op een bord, al dan niet in willekeurige volgorde.

Prak de avocado fijn met een vork in een schaaltje. Voeg de yoghurt, olijfolie, peper en zout toe en mix dit goed door elkaar.

Serveer de dip bij de carpaccio en... stop alles in je mond!



Gebakken ui (in de vorm van een bloemetje :)

Gebakken ui (in de vorm van een bloemetje :)

Ketchup

Ketchup