Hoi, ik ben Eva en dit is mijn blog met Paleo recepten. Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen :). 

Tonijn-appel salade

Deze salade is het paradepaardje van iedere maaltijd. Wij maken dit meer dan eens per week, meestal als fris bijgerecht bij het avondeten, lekker op een paar blaadjes sla met een gesneden tomaat erbij. Als er genoeg overblijft is het de volgende ochtend mijn ontbijt met een avocado ‘on-the-side’ (whooop dat rijmt...nou ja bijna dan) of gaat het mee naar het werk als lunch met een handvol spinazie en wat walnoten erbij. Het is makkelijk te bereiden en vult fantastisch.

Dit heb je nodig voor 2 personen:

  • 1 grote appel
  • 2 blikjes tonijn op water
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1/2 theelepel limoensap
  • 1/2 theelepel paprikapoeder
  • 1/2 theelepel gemberpoeder
  • peper en zout naar smaak
  • optioneel: snufje chilipoeder
  • optioneel: garnering van gesneden peterseli of bosui in dunne ringetjes

Zoveel tijd heb je nodig:

  • Keukentijd: 5 minuten

Zo maak je het:

Laat de blikjes tonijn uitlekken in een vergiet. Snijd de appel in kleine blokjes. Mix alle ingrediënten in een kom. Garneer eventueel met peterseli of bosui. That’s all Folks!



Eiersalade met bieslook

Eiersalade met bieslook

Goulash met kalkoen

Goulash met kalkoen