Hoi, ik ben Eva en dit is mijn blog met Paleo recepten. Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen :). 

Review - FitFood Made Easy (eBook)

Review - FitFood Made Easy (eBook)

Het eBook

Het dagelijks leven is voor de meeste mensen al druk genoeg, maar voor degene die gezond eten komt daar ook nog eens bij dat je net als ik dagelijks staat te sloven in de keuken. FitFood Made Easy brengt daar verandering in.

30 dagen lang hoef je niet meer te bedenken wat je gaat eten en of je de juiste spullen in huis hebt. Boodschappenlijstjes en de stap voor stap uitleg van elke maaltijd staan volledig beschreven.

Daarnaast introduceren ze de wondere wereld van het mealpreppen (oftewel vooruit koken) zodat je niet elke avond opnieuw in de keuken hoeft te staan maar je wel elke dag een super gezonde maaltijd op tafel kunt zetten.

De auteurs

Sjanett de Geus van Mijn Paleo Keuken en Maaike Rijk schreven samen FitFood Made Easy. Ook zijn zij de makers van www.lovefitfood.nl. Beiden zijn ze super stoer! Hun bio lees je hier.

De website

www.lovefitfood.nl is de website waaruit dit eBook is voortgekomen. De missie van LoveFitFood is “We willen mensen aanvuren en ondersteunen om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid, kwaliteit van en plezier in het leven.” en dat is te merken. Ze behandelen onderwerpen als Training, Voeding en FitFood30 en een bezoekje aan de site is zeker de moeite waard.

De recepten

Lep op, niet alle recepten in dit eBook zijn Paleo-proof. Er staan voldoende recepten in die helemaal Paleo zijn, en flink wat recepten die je met wat kleine aanpassingen wel Paleo kunt maken. Zo kan je slierten courgette gebruiken ipv noodles, zoete aardappel ipv aardappel en bloemkoolrijst ipv rijst, etc. Zoals jullie misschien wel hebben gelezen volg ik Paleo niet altijd in zijn strengste vorm maar ben ik een grote voorstander van de maaltijden aanpassen aan de behoeften van je lichaam. Daarom staat er bij ons soms wel eens gewone rijst op tafel, gaat er af en toe een aardappeltje door onze  soep en eet ik ook wel eens yoghurt of kaas, gewoon omdat ik dat lekker vind en mijn lichaam daar heel goed op reageert. 

De 5 recepten die ik absoluut ga maken zijn bijvoorbeeld ‘Kalkoenballetjes met avocado’, ‘Gevulde paprika uit het vuistje (met ei, hmmm)’, ‘Gevulde zoete aardappel met zalm’, Zoet-zure kip met gele rijst en salade (rijst eventueel vervangen door bloemkoolrijst), ‘Goedgevulde meatmuffins (oh yeah!)’ en last but not least, de ‘Chocolade proteinereep’. Ik zag ook een panna cotta recept voorbij komen dat ik nu meteen wil proeven. 

Een kleine selectie uit de FitFood Made Easy pagina's:

Hebben?

Wil je FitFood Made Easy aanschaffen? Dan kan heel makkelijk via deze link (en daarmee steun je het Peachy Paleo blog ook een beetje :). En, je ontvangt ook nog twee bonus eBooks, namelijk FitFood Shakes (met 12 verrassende shake-recepten) en FitFood Ontbijtjes (met 12 ontbijt recepten waarvan ook een heleboel zonder ei :).

Kookse en eetse!


Gebakken ui (in de vorm van een bloemetje :)

Veggie carpaccio met avocadodip