Hoi, ik ben Eva en dit is mijn blog met Paleo recepten. Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen :). 

Review - Suikervrij in 21 dagen (eBook)

Review - Suikervrij in 21 dagen (eBook)

Ken je dat? Je bent heel streng Paleo gaan volgen, je bent centimeters kwijt om je middel, je voelt je heerlijk, je slaapt goed, je straalt als een zonnetje en je blaakt van energie. Je bent geslaagd… dit is een levenswijze die je de rest van je leven gaat volhouden, zonder problemen, heus!

Soms bak je een Paleo ‘broodje’, knabbel je op een zelfgemaakte energy-bar of neem je nog een stuk van die fantastische Paleo verjaardagstaart want… het is nou eenmaal gezond en nu je niet meer uit pakjes en zakjes eet heb je die drie-dubbele-chocoladecake met cacaonibs gewoon verdiend! Ja, ook als ontbijt! Toch? Herken je jezelf hierin? Dan is het eboek Suikervrij! van Marinka Bill echt iets voor jou.

Suikervrij in 21 dagen is een gestructureerd en gemakkelijk te volgen programma waarin je je suikerverslaving te lijf gaat. Je leert precies hoe een suikerverslaving eigenlijk tot stand komt en vooral ook hoe je er weer vanaf komt. Hiervoor hoef je overigens geen topkok te zijn, je hoeft ook geen uren in de keuken door te brengen, je hoeft niet eens Paleo te volgen! Dit programma is bedoeld voor iedereen die de suikerverslaving nu toch echt zat is.

Suikervrij in 21 dagen staat vol handige en gemakkelijke tips om jou te helpen naar een suikervrij bestaan. Marinka geeft advies over het uitruimen van je keukenkastje, hoe je suikervrij uit eten gaat, op welke manieren je gemakkelijk alle verleidingen tegen kunt gaan, wat te doen bij lekkere trek en hoe je in een handomdraai en soms zelfs zonder te hoeven koken, de lekkerste suikervrije gerechten op tafel zet.

Natuurlijk zijn alle recepten ook nog eens helemaal Paleoproof en bevatten ze geen granen, zuiven of peulvruchten.

Je kunt direct aan de slag want Marinka heeft een maaltijdplan geschreven met ontbijt, lunch en diner voor 21 dagen. Je kunt zelf naar hartenlust schuiven of aanpassen in dit plan. Ook daarover vind je voldoende tips. Als je ervoor kiest haar programma 1 op 1 te volgen, dan maakt het wekelijkse boodschappenlijstje dat je kunt printen en meenemen naar de markt of winkel het geheel nog makkelijker.

Het programma is geschreven voor twee personen maar je kunt gemakkelijk de hoeveelheden verdubbelen of halveren indien nodig.

Bijna alle recepten die je tijdens het programma gaat maken staan binnen 20 minuten op tafel. Je hoeft dus zeker geen uren uit te trekken om deze gezonde maaltijden op tafel te zetten. De maaltijden zijn dan ook verrassend simpel. Je voelt je gezond worden alleen al door naar de recepten te kijken :).

Wie wil er nou geen recepten eten met namen als kaneelkip met regenbooggroenten, carrotcake ontbijt, pompoencruesli, bloemkooltabbouleh met rode biet en suikervrije chocoladefudge?

Hmmmm, chocoladefudge… verrek er zit zoete aardappel in! ;)

Je kunt het ebook rechtstreeks bij EetPaleo bestellen via deze link. Ik krijg hiervoor niets betaald. Bedankt en een heel fijn 2016!

Bedankt en een heel fijn 2016!

Wintergroentesalade met rozijntjes (+ sushi-uitdaging)

Wintergroentesalade met rozijntjes (+ sushi-uitdaging)