Hoi, ik ben Eva en dit is mijn blog met Paleo recepten. Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen :). 

Het perfecte eitje!

Iedereen heeft er wel eens last van... eieren die onmogelijk te pellen zijn, eieren waarvan het eigeel eigenlijk groen is, eieren die tijdens het koken helemaal leeg zijn gelopen, etc.

Weet je hoe je een perfect hardgekookt ei maakt?

  1. Zet een pan met deksel en ruim water op het vuur en breng aan de kook. Draai vervolgens het vuur laag.
  2. Gebruik een pollepel (of juslepel) om elk ei voorzichtig (HEEL VOORZICHTIG) en één voor één in het water te laten zakken.
  3. Doe het deksel terug op de pan en laat de eieren precies 9 minuten op laag vuur koken.
  4. Giet de eieren af, laat ze schrikken onder de kraan en pel ze direct.
  5. Optioneel: maak eiersalade :) 


Must-have: gietijzeren pan

Must-have: gietijzeren pan

Pittige kruidenmix voor gehakt

Pittige kruidenmix voor gehakt