Hoi, ik ben Eva en dit is mijn blog met Paleo recepten. Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen :). 

Guacamole

Peachy Paleo kwam in 2014 tot leven toen ik nog dacht dat Paleo helemaal niet bekend was in Nederland en ik een zeer sterke aandrang voelde om mijn positieve bevindingen van de daken te schreeuwen en daarom dit blog begon. In 2014 stond ik ook nog als complete newby in de keuken want koken was tot die tijd gewoon 'not-my-thing'. Sinds 2014 heb ik ontelbaar veel uren in de keuken doorgebracht en heb een stuk beter leren koken, schrijven en fotograferen! En dan scroll je zo nu en dan naar beneden in je eigen blog en kom je dit tegen: 

Wat verschrikkelijk! Dit recept (en zo zijn er nog wel een paar) verdiende als eerste een make-over. Niet alleen wat aantrekkelijkheid van de foto is dit gerecht in een nieuw jasje gestoken... ook het receptuur heb ik aangepast en is nu veel simpeler maar voor ook veel lekkerder! 

Serveer de guacamole bij Paleo wraps, hamburgers of sushi

Ingrediënten

  • 2 rijpe avocado’s
  • 2 theelepels citroensap
  • 1 eetlepel verse peterselie 
  • peper en zout naar smaak
  • snufje chillipoeder

Zo klaar

  • Keukentijd: 5 minuten

Zo maak je het

Snijd de avocado in plakjes, gebruik een vork om de avocado te prakken in een schaaltje. Roer het citroensap erdoor om verkleuring tegen te gaan. Meng de kruiden er doorheen en serveer. 

Buen apetito!Ontbijtpap met verborgen groenten

Ontbijtpap met verborgen groenten

Sappige en frisse citroenmuffins met maanzaad

Sappige en frisse citroenmuffins met maanzaad