Hoi, ik ben Eva en dit is mijn blog met Paleo recepten. Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen :). 

Pompoen, groente van de maand

Pompoen, groente van de maand

In de herfst- en wintermaanden kom je ze overal tegen... Pompoenen! Een zeer veelzijdige groente en familie van bijvoorbeeld de komkommer. Pompoenen zijn ook in januari nog volop verkrijgbaar en daarom leek het mij leuk een selectie van verschillende recepten te maken. De recepten komen van diverse (super leuke) food-bloggers en niet elk recept is volledig paleo-proof, maar daar heb ik dan een notitie bij geschreven.

Zelf heb ik al een aantal recepten gemaakt en die zijn erg goed in de smaak gevallen! Welke ga jij maken? Frittata met spinazie en zalm

Frittata met spinazie en zalm

Balletjes in tomatensaus - een klassieker

Balletjes in tomatensaus - een klassieker