Hoi, ik ben Eva en dit is mijn blog met Paleo recepten. Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen :). 

Bedankt en een heel fijn 2016!

Bedankt en een heel fijn 2016!

2015 is voorbijgevlogen! Het is een jaar geleden dat wij bovenop een duin ergens langs de kust stonden met twee ravottende honden voor ons in het zand en vuurwerk in de verte langs de kust. Er is ontzettend veel gebeurd dit jaar, vooral met Peachy Paleo.

De website veranderde van een leuke hobby in een volwaardig, tijdrovend receptenblog met een steeds groter wordend publiek. Nu ben ik nogal verzot op statistieken en cijfertjes en ik heb mijn hart dan ook kunnen ophalen in het afgelopen jaar met al die stats die ik wekelijks (zo niet dagelijks) mocht bijhouden en controleren. Ben je er klaar voor?

In 2015:

 • Kweekte ik de eerste 978 Paleo-meelwormen (ik heb ze niet echt geteld natuurlijk :-);
 • Hield ik 365 dagen lang een fotodagboek bij (en mag ik vandaag eindelijk stoppen met dit project, WHOOHOO!);
 • Kreeg ik er 350 nieuwe Facebookfans bij;
 • Schreven 320 nieuwe mensen zich in voor de nieuwsbrief (hoe cool is dat?);
 • Kreeg ik er 200 nieuwe receptensparende Pinteresters bij;
 • Vonden 120 nieuwe Instagrammers mijn foto’s leuk;
 • Plaatste ik 69 recepten en artikelen online (dat zijn er 19 meer dan in 2014)
 • Maakte ik een twitteraccount aan en ontving daar 50 Twitteraars
 • Zette ik 7 paleo kerstpakketten in elkaar die deze kerst verspreid door Nederland onder de boom hebben gelegen;
 • Bestond Peachy Paleo 2 jaar;
 • Maakte ik mijn eerste filmpje op Youtube
 • Registreerde ik Peachy Paleo als onderneming in het handelsregister;
 • Startte ik mijn eigen Paleo-webshopje;

En dit alles gebeurde in de avonduurtjes, weekenden en vooral in het OV van en naar mijn werk. Er gaat ontzettend veel tijd en liefde in dit blog zitten. Het is dan ook echt mijn passie, maar ik doe het niet alleen voor mijzelf. Zonder de leuke reacties, de lieve berichten en hier en daar de kritische lezer zou het allemaal geen zin hebben. Jullie maken het ontzettend leuk voor mij en daar wil ik jullie voor bedanken, lieve lezers.

In 2016 ga ik enthousiast verder, zonder duidelijke plannen eigenlijk. Ik zie wel wat er op mijn pad komt. Ik speel met het idee om mijn eigen moestuin te beginnen. De meelwormen vermenigvuldigen zich in een rap tempo… daar moet straks ook iets mee gaan gebeuren. Wie weet wat er allemaal uit voort gaat komen? Misschien ga ik wel Paleo-meelwormen kweken als kippenvoer! Het zou zomaar kunnen:D. Eén ding is zeker, ik ben nog lang niet klaar!

Allemaal een heel fijn uiteinde. Wij staan ook dit jaar weer bovenop een duin ergens langs de kust van Nederland met de honden en wij heffen het glas ook op jullie! Tot in 2016!


Zelf uien inmaken

Zelf uien inmaken

Review - Suikervrij in 21 dagen (eBook)

Review - Suikervrij in 21 dagen (eBook)