Hoi, ik ben Eva en dit is mijn blog met Paleo recepten. Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen :). 

Appeltaartontbijt

Appeltaartontbijt

Appel + taart + ontbijt is DE woordencombinatie van 2015 wat mij betreft. En het recept mag er ook zijn! :) Mijn nieuwe favoriete ontbijt van het moment. Je kunt het de avond van te voren vast maken, en dan ‘s-ochtends is het alleen nog een kwestie van afbakken in de oven.

Dit recept is voor 1 persoon. Wil je het voor meerdere personen maken, zorg er dan voor dat je gebruik maakt van 1-persoonsovenschaaltjes. Je kunt makkelijk de lijst van ingrediënten verdubbelen naar gelang het aantal personen voor wie je dit wilt maken, maar ik weet niet of het taartje goed lukt als je een grotere ovenschaal gebruikt.

Dit heb je nodig voor 1 persoon:

  • 1 kleine appel
  • 1 ei
  • ½ kopje kokosmelk
  • ¼ kopje rozijntjes
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 eetlepel honing of ahornsiroop
  • 1 eetlepel tapioca

Zoveel tijd heb je nodig:

  • Keukentijd: 5 minuten
  • Oventijd: 15-20 minuten

Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Snijd de appel in blokjes van ongeveer 1 cm en doe ze in een 1-persoonsovenschaaltje, samen met de rozijntjes.

Mix alle overige ingrediënten in een kom goed door elkaar en giet dit over de appel in het ovenschaaltje. Als je kokos-paleo-mix in huis hebt is dit het moment om dat over je taartje te strooien, jammie!

Zet het ovenschaaltje in de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 15 tot 20 minuten gaar.

Lekkerrrrrrr!

Dit recept is een aangepaste versie van warm fruit in een creme van kokosmelk van www.paleo.be.



Rabarber-aardbei-jam

Rabarber-aardbei-jam

Review - OERsterk eten

Review - OERsterk eten